Diensten

Ramen

vraag een offerte aan

Een heel jaar door, streep- & zorgenloze ramen? Grondig & betrouwbaar, dat zijn de kernwaarden van Aangenaam Cleaning voor het aangenaamste resultaat.

B2B & industrie

Van automotive tot de zorgsector, Aangenaam Cleaning maakt van jouw bedrijfspand het beste visitekaartje. Consistent, efficiënt & professioneel.

residentieel

Ben je het moe om lang buiten onhandig te staan schrobben voor dat perfect streeploze, maar tijdrovende resultaat? Bij Aangenaam Cleaning hebben we een uitgebreide ervaring met de lastigste veranda’s, dakramen, lichtkoepels, schuiframen,… en zorgen we telkens voor een glashelder resultaat..

Zonnepanelen

vraag een offerte aan

Een optimaal rendement van uw zonnepanelen? Aangenaam Cleaning geeft graag de nodige ondersteuning.

ENERGIEparken

Een optimalisering van uw investering. Met een uitgebreide ervaring en de juiste apparatuur werken we veilig en professioneel samen aan onze groene toekomst.

RESIDENTIEEL

Fijn stof, zand, regen, mos, bladeren, pollen,… bedekken dagdagelijks u zonnepanelen. Door deze regelmatig te reinigen vermijdt u verlies van rendement.

Reclame borden

vraag een offerte aan

Je bedrijf als visitekaartje? Jouw gebouw in het oog laten springen? Voor al uw reclamezuilen, gevelbelettering, signalisatie, lichtkasten, bestickering,… zorgen we bij Aangenaam Cleaning voor de perfecte oplossing!

Dakgoten

vraag een offerte aan

Dakgoot verstopt? Voorkom dat regenwater en ander vuil voegen laat barsten en schimmels of vochtproblemen veroorzaakt en wees er tijdig bij. Wij grijpen snel in en lossen uw probleem op!